At suratına sahip olmak için yüzlerce operasyon geçirdiği sanılan horsegiirL mahlasını Stella Stallion ismini kullanan Alman DJ ve müzik yapımcısı kadın aslında MASKE takıyor

 

 

Sosyal medya platformlarında etkileşim için absürt içerikleri paylaşan ya da ilginç iddiaları uyduran profillerin son gözdesi bir kadının yüzlerce ameliyat geçirerek ‘at suratına’ sahip olduğu yönündeydi.

 

Yüzünü ata benzetmek için yüzlerce ameliyat olan çenesini kırdırıp at çenesi taktıran kadının görüntülendiği iddiasıyla paylaşılan video şöyle:

 


 

 

Bahsi geçen kadına ait görüntüleri “at suratına sahip olmak için ameliyat olduğu” iddiasıyla sunan paylaşımlar şöyle örneklenebilir:

Metropol Haber (@metropolmedya_) & Whisper (@whisperhaber): “Yüzlerce ameliyat geçirerek ‘At Suratına’ sahip olan bir kadın böyle görüntülendi:”

 

at-suratina-sahip-olan-kadin

 

mikrofonkarya: “Yüzünü Ata benzetmek için yüzlerce ameliyat olan çenesini kırdırıp at çenesi taktıran kadın moda fuarında böyle görüntülendi”

 

 

 

Hassas Haber (@HassasHaberler): “Estetik çılgınlığı bitmiyor! At suratına sahip olmak için yüzlerce operasyon geçiren kadının son hali şoke etti.”

 

at-yuzlu-kadin

 

mühendisyen (@muhendisyenn):

“Estetik çılgınlığı bitmiyor! At suratına sahip olmak için yüzlerce operasyon geçiren kadının son hali şoke etti Şimdi hemen elinizdeki her şeyi bırakın ve bu kadına bakın. Kadın”At olmak istiyorum.”

Instagram’da paylaştığı fotoğrafların ardından fenomen olan Stella adlı kadın, onu ilk kez görenleri şoke etti. At suratına sahip olmak için yüzlerce estetik operasyon geçiren kadın sosyal medyada gündem oldu.

AT SURATINA SAHİP OLMAK İÇİN BİRÇOK KEZ AMELİYAT MASASINA YATTI At suratına sahip olmak için yüzlerce kez ameliyat masasına yatan genç kadının bu davranışı eleştirileri de beraberinde getirdi.

PSİKOLOJİK TEDAVİYE İHTİYACI VAR! Stella’nın estetik operasyon geçirdiğini söyleyen bazı sosyal medya kullanıcıları da görüntüsünün oldukça korkunç olduğunu vurgulayıp psikolojik tedaviye ihtiyacı olduğunu belirtti.

 

 

 

Videoda görülen kadının yüzünü ata benzetmek için yüzlerce ameliyat geçirdiği iddiası doğru değil.

Ameliyatlarla yüzünü atınkine çevirdiği sanılan kişi “at maskesi takan”, Stella Stallion adını ve hosegiirL mahlasını kullanan Almanya doğumlu DJ, yapımcı ve söz yazarı.

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

(@horsegiirl420)’in paylaştığı bir gönderi

 

 

 

Müzik sektöründeki kariyerine bir at kılığında devam eden kadının yüzündeki de plastik bir maske.

Taktığı at maskesiyle toplum içinde dolaşan DJ, kimliğini gizliyor.

2018 yılından bu yana aktif olarak müzik piyasasında içerik üreten ve DJ’lik yapan HorsegiirL henüz at maskesi olmadan toplum içinde görülmedi / görüntülenemedi.

Çenesinin alt yarısının maskeyle birlikte hareketetmesi, saçının bağlantı noktalarını gizlemesi, kullanılan makyaj protezini gerçekçi kılmış.

“At kadın”ın çeşitli basın organlarına ve internet sitelerine verdiği demeçlerde maske taktığının vurgulandığı görülüyor.

 

at-suratli-kadin

 

DJ Stella Stallion, katıldığı “Ottolinger 1000” adlı defiledeki görüntüleriyle 2024 yılı Mart ayında sosyal medya platformlarında “at suratlı kadın” gibi nitelemelerle gündeme geldi.

 

 

 

 

Stella Stallion, namıdiğer horsegiirL, Vogue‘a verdiği röportajda şu yanıtları sunmuş:

 

Merhaba HorsegiirL! Okuyuculara kendinizi nasıl tanıtmak istersiniz?

Ben sadece şehir hayatından ve moda dünyasından giderek daha fazla keyif alan ahırdan gelen bir kızım. Aslında bir süredir ünlüyüm ama esas olarak hayvanlar aleminde. Görüyorsunuz, uzun zamandır müzik yapıyorum ve ülke gösterilerinde şarkı söylüyorum. Daha insani sahnelere geçişim, bu çiftlik festivalinde Whitney Horseton adında çok ünlü bir pop şarkıcısı tarafından keşfedilmemle başladı. O zamandan bu yana her şey çok hızlı oldu. Seyahat etmek beni pek çok farklı insanla tanıştırdı ve giyinmeyi gerçekten sevdiğimi fark ettim! Ve pratik olmayan şeyleri giymenin sorun olmadığını.

Ünlü olduktan sonra tarzınız nasıl gelişti?

Büyürken, hangi insanın bize baktığına bağlı olarak her zaman pek çok havalı eyerimiz ve saç stilimiz vardı. Yarışmalar için giyinmeyi ve saçımı yaptırmayı her zaman sevdim. Ama çok genç olduğum için kürk mantomu çok fazla giyiyordum. Dürüst olmak gerekirse inekleri her zaman biraz kıskanmışımdır çünkü içine doğdukları pek çok harika kıyafet çeşidi vardır. Ve zebralar! Çok muhteşemler. Savanın atları gibiler.

Ancak tarzım kesinlikle zamanla gelişti. İlk başladığımda oldukça masum ve tatlıydım ve her ne kadar pembeleri ve pastelleri hâlâ sevsem de, giderek siyahlara, kahverengilere ve gösteriler için özel, tek seferlik parçalara ilgi duyan bir çiftlik ölümcülüne dönüşüyorum. Son Saman nezlesi etkinliğimde Knwls’in Jean Paul Gaultier ile yaptığı son işbirliğinden bir korse ve ceket giymiştim ve bunu bu görüşmeden sonra kesinlikle Instagram’da paylaşacağım. Gösteri yapmak için fazla sıcaktı ama görüntü için acı çekmeniz gerekiyor.

 

Modanın hayvanlara muamele konusunda asil bir geçmişi yok. Atlar sıklıkla tutkal ve hayvan derisi için kullanılmıştır. Büyürken uğraşmak zorunda kaldığın bir şey miydi bu?

Ben istikrarlı bir evde büyüdüm; küçük bir çiftlikti ve et üretimi yoktu. Çiftlikten ayrılıp şehirlere gidene kadar böyle bir şeyin olduğunu fark etmemiştim. Ve çok şok oldum! Bu uygulamaların devam eden varlığını kesinlikle sorgulamalıyız, çünkü deri yapmanın duyarlı hayvanları içermeyen pek çok yolu var! Daha geçen hafta, MISBHV’den vegan mantar derisinden yapılmış harika bir kıyafet giydim ve çok otantik görünüyordu ve hissettim.

 

“At kız” tabirini uygun buluyor musunuz?

Aslında bu karmaşık. Sanırım bu terim atları gerçekten seven kızlar tarafından kullanılıyor. Kültürle aktif olarak ilgileniyorlar. Bunun bazı çevrelerde aşağılayıcı olarak görülebileceğinin farkındayım ama insanların bu terimi daha olumlu bir şeyle ilişkilendirmeye başladığını düşünüyorum. At kızı olmak iyi bir şey. Doğayı, hayvanları ve atları seviyorsunuz ve ahırlarda olmayı seviyorsunuz. Ve bu harika! Sorun değil!

 

Estetik Ameliyatla Yüzünü Kedi, At, Köpek Gibi Hayvanlara Benzettiği Sanılan İnsanlar” ve “Kendini Başka Bir Canlı Olarak Niteleyen “Diğer Tür” (Otherkin) İnsanlar” başlıklı içeriklerimize de göz atabilirsiniz.

 

Yorumunuzu yazınız...