Özgür Özel’in yakın arkadaşı Ferdi Zeyrek için, vefatının 3 gün ardından Manisa Hatuniye Camii’nde düzenlenen mevlitteki yorgun ve yaslı görüntüsü, “Özgür Özel’i zorla yataktan kaldırıp camiye getirmiş gibiler” gibi ifadelerle kullanılmış

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in bir camide otururken yorgun düşüp gözlerini kapattığı video sosyal medyada bazı hesaplarca alaycı bir dille kullanıldı.

 

Bahsi geçen video:


 

 

Görüntüyü gerçek bağlamını gözardı ederek alaycı bir üslupla kullanan paylaşım örneği:

Arzum (@Arzuxxxj): “Bu gerçek mi ? Özgür ü zorla yatak tan kaldırıp Camiye getirmiş gibiler”

 

 

Bazı hesaplar ise söz konusu görüntüyü ilave bir bağlam sunmadan “Özel’in camide yorgun göründüğü” vurgusuyla paylaştı.

Metropol Haber (@metropolmedya_): “Özgür Özel’in camide yorgun düştüğü görüntüler:”

 

 

Özgür Özel’in camide safta yorgun bir şekilde otururken görüldüğü video, evinin havuzundaki arızaya bakarken elektrik akımına kapılması sonucu 9 Haziran 2025 günü vefat eden eski Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek için 12 Haziran 2025 günü Manisa Hatuniye Camii’nde düzenlenen mevlit töreni sırasında kaydedilmiş.

 

 

 

 

Özgür Özel’in yakın arkadaşı Ferdi Zeyrek’in vefatının ardından duygu yüklü konuşması, gözyaşlarına boğulması ve mezara inerek naaşını defnetmesi dikkat çekmişti.

 

 

 

 

 

Ferdi Zeyrek’in vefatının ardından Cuma namazını yine aynı camide kılan Özgür Özel’in yorgunluğu kameralara yansımıştı.

 

 

 

 

Özgür Özel, memleketi Manisa’daki Hatuniye Camii’nde aynı safta daha önce de görüntülenmişti.

 

Özel, arkadaşı Ferdi Zeyrek’le birlikte bayram ve cuma namazlarını aynı camide kılmıştı.

 

 

 

Yorumunuzu yazınız...